Välkommen till Stockholm!

Personuppgifter och cookies

Personuppgifter
Visit Stockholm har som målsättning att alla personer vars personuppgifter behandlas av oss alltid skall kunna känna sig säkra på att den personliga integriteten respekteras och att hans/hennes personuppgifter behandlas med försiktighet.

Visit Stockholm kommer att följa nationell datalagstiftning gällande insamling och användning av till individer kopplade data (personuppgifter), som exempelvis Personuppgiftslagen.

Personuppgifter, inklusive data såsom namn och adresser, som du lämnar till Visit Stockholm kommer att behandlas både manuellt och av datorer. De personuppgifter du lämnar behandlas i syfte att kunna förse dig med den information och tjänster som du begärt, samt i marknadsföringssyfte och för uppföljning av försäljning/produktutveckling.

Visit Stockholm kan komma att lämna ditt namn, e-postadress och/eller postadress till tredje part som exempelvis paketeringsföretag eller distributörer av våra produkter för att kunna uppfylla ditt önskemål. Dessa förser dig å våra vägnar med den information eller de produkter som du visat intresse för. Lämnade data kan överflyttas till affärspartners såväl inom som utanför EU.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till, samt rätta till dina personuppgifter. Visit Stockholm kommer att respektera denna rättighet så långt det är möjligt för att kunna uppfylla sina juridiska förpliktelser.


Cookies

Denna webbplats innehåller cookies. Enligt bestämmelser i lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om ifall webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas.

På webbplatsen används cookies för att underlätta tillgängligheten till information och olika funktioner samt för att spara gjorda inställningar. Cookies används även för statistikinsamling i syfte att analysera till exempel vilka sidor som besöks på webbplatsen, för att vi på så sätt ska kunna förbättra servicen till dig som besökare. Om du vill kan du stänga av cookiefunktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Det innebär dock att funktionaliteten på sidan kan begränsas.

Tesalong med föredrag: Organiseringen av Sverige

Evenemang 15/3

Fira midsommar på Fjäderholmarna

Evenemang

Scandic Sjöfartshotellet

Barer & klubbar

Le Rouge

Restauranger

Antikmässan

Evenemang 19/2

Storstad

Barer & klubbar
Storstad

Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness

Aktiviteter
Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness

Fabrique

Caféer
Fabrique

Green day

Evenemang

Flippin Burgers

Restauranger
Flippin Burgers

Nook

Restauranger

H&M

Shopping
H&M

Julbord i Stockholm

12X Restauranger

Ole Ahlberg - Vertigo

Evenemang 22/6

A Comics Heaven

Shopping

Stockholms Gaykör feat Sunlight Chorus

Evenemang 21/5

På cykel

9X Aktiviteter

Blåbär

Caféer
Blåbär

Judiska museet

Sevärdheter
Judiska museet

Red Sightseeing: med buss och båt

Sevärdheter
Red Buses

Cirkus Cirkör - Limits

Evenemang 5/2

Kungliga brudklänningar 1976-2015

Evenemang 19/2 - 23/4

Konsthantverkarna

Shopping
Konsthantverkarna

Restaurang AG

Restauranger
Restaurang AG

Juiceverket

Caféer

Kungl. Myntkabinettet

Sevärdheter
Kungl. Myntkabinettet

Pauls Simon

Evenemang 25/10

Stikki Nikki

Caféer
Stikki Nikki