Välkommen till Stockholm!

Personuppgifter och cookies

Personuppgifter
Visit Stockholm har som målsättning att alla personer vars personuppgifter behandlas av oss alltid skall kunna känna sig säkra på att den personliga integriteten respekteras och att hans/hennes personuppgifter behandlas med försiktighet.

Visit Stockholm kommer att följa nationell datalagstiftning gällande insamling och användning av till individer kopplade data (personuppgifter), som exempelvis Personuppgiftslagen.

Personuppgifter, inklusive data såsom namn och adresser, som du lämnar till Visit Stockholm kommer att behandlas både manuellt och av datorer. De personuppgifter du lämnar behandlas i syfte att kunna förse dig med den information och tjänster som du begärt, samt i marknadsföringssyfte och för uppföljning av försäljning/produktutveckling.

Visit Stockholm kan komma att lämna ditt namn, e-postadress och/eller postadress till tredje part som exempelvis paketeringsföretag eller distributörer av våra produkter för att kunna uppfylla ditt önskemål. Dessa förser dig å våra vägnar med den information eller de produkter som du visat intresse för. Lämnade data kan överflyttas till affärspartners såväl inom som utanför EU.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till, samt rätta till dina personuppgifter. Visit Stockholm kommer att respektera denna rättighet så långt det är möjligt för att kunna uppfylla sina juridiska förpliktelser.


Cookies

Denna webbplats innehåller cookies. Enligt bestämmelser i lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om ifall webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas.

På webbplatsen används cookies för att underlätta tillgängligheten till information och olika funktioner samt för att spara gjorda inställningar. Cookies används även för statistikinsamling i syfte att analysera till exempel vilka sidor som besöks på webbplatsen, för att vi på så sätt ska kunna förbättra servicen till dig som besökare. Om du vill kan du stänga av cookiefunktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Det innebär dock att funktionaliteten på sidan kan begränsas.

Science Fiction Bokhandeln

Shopping

Frispelsteatern - Live

Evenemang 4/4

Råkultur

Restauranger
Råkultur

Museer för vetgiriga

4X Sevärdheter

Fackeltåg för barn i Hagaparken

Evenemang 6/11

House of Rym

Shopping

Paddla mitt i stan

5X Aktiviteter
Paddla mitt i stan

Raija Jokinen på Galleri Hantverket

Evenemang 9/3

Gå och fiska

Aktiviteter

Natur i Sverige

Evenemang 27/3 - 31/12

Stadsvandring: Gamla stan & Riddarholmen

Sevärdheter
Stadsvandring: Gamla stan & Riddarholmen

Svenska klassiker

10X Restauranger

Storkyrkobadet

Aktiviteter
Storkyrkobadet

Pärlans konfektyr

Shopping
Pärlans konfektyr

5 klubbar med öppet till 05

5 Barer & klubbar

Slakthuset

Barer & klubbar

Radiohead

Evenemang 9/6

Vandringsleder

Aktiviteter
Vandringsleder

Riksidrottsmuseet

Sevärdheter
Riksidrottsmuseet

Skansen

Sevärdheter
Skansen

Lidingöloppet MTB

Evenemang 6/5

Egentligheter - Lena Andersson & Dan Wolgers

Evenemang 27/3 - 17/4

Drottningholms slottsteater

Sevärdheter
Drottningholms slottsteater

Nathalie Schuterman

Shopping
Nathalie Schuterman

Deep Purple - The Long Goodbye Tour

Evenemang 6/11

Stutterheim

Shopping

Stockholm International Team Race Regatta 2017

Evenemang 26/5 - 28/5

Rönnells antikvariat

Shopping