Välkommen till Stockholm!

Personuppgifter och cookies

Personuppgifter
Visit Stockholm har som målsättning att alla personer vars personuppgifter behandlas av oss alltid skall kunna känna sig säkra på att den personliga integriteten respekteras och att hans/hennes personuppgifter behandlas med försiktighet.

Visit Stockholm kommer att följa nationell datalagstiftning gällande insamling och användning av till individer kopplade data (personuppgifter), som exempelvis Personuppgiftslagen.

Personuppgifter, inklusive data såsom namn och adresser, som du lämnar till Visit Stockholm kommer att behandlas både manuellt och av datorer. De personuppgifter du lämnar behandlas i syfte att kunna förse dig med den information och tjänster som du begärt, samt i marknadsföringssyfte och för uppföljning av försäljning/produktutveckling.

Visit Stockholm kan komma att lämna ditt namn, e-postadress och/eller postadress till tredje part som exempelvis paketeringsföretag eller distributörer av våra produkter för att kunna uppfylla ditt önskemål. Dessa förser dig å våra vägnar med den information eller de produkter som du visat intresse för. Lämnade data kan överflyttas till affärspartners såväl inom som utanför EU.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till, samt rätta till dina personuppgifter. Visit Stockholm kommer att respektera denna rättighet så långt det är möjligt för att kunna uppfylla sina juridiska förpliktelser.


Cookies

Denna webbplats innehåller cookies. Enligt bestämmelser i lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om ifall webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas.

På webbplatsen används cookies för att underlätta tillgängligheten till information och olika funktioner samt för att spara gjorda inställningar. Cookies används även för statistikinsamling i syfte att analysera till exempel vilka sidor som besöks på webbplatsen, för att vi på så sätt ska kunna förbättra servicen till dig som besökare. Om du vill kan du stänga av cookiefunktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Det innebär dock att funktionaliteten på sidan kan begränsas.

Storkyrkobadet

Aktiviteter
Storkyrkobadet

Bio Katana: Kubo och de två strängarna

Evenemang 2/4

Gröna Lunds Tivoli

Sevärdheter
Gröna Lunds Tivoli

Bergianska trädgården

Sevärdheter
Bergianska trädgården

Blåbär

Caféer
Blåbär

Ljunggren

Barer & klubbar
Ljunggren

Skåningen

Caféer

Ändra dina tankar - ändra ditt liv. En föreläsning med Kay Pollak

Evenemang 10/5

Lisa Larsson

Shopping
Lisa Larsson

Weeping Willows

Evenemang 31/3

Gallery Pascale

Sevärdheter
Gallery Pascale

Beckers konstnärsstipendium 2017: Anna Camner och 30-årsjubileum

Evenemang 28/1 - 12/3

Strömma: sightseeing med buss och båt

Sevärdheter
Strömma: sightseeing med buss och båt

Chokladfabriken

Shopping
Chokladfabriken

Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness

Aktiviteter
Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness

Kvarnen

Barer & klubbar
Kvarnen

Färgfabriken

Sevärdheter
Färgfabriken

Nya Carnegiebryggeriet

Restauranger
Nya Carnegiebryggeriet

Storstad

Barer & klubbar
Storstad

Nobelmuseum

Sevärdheter
Nobelmuseum

Kaknästornet

Sevärdheter
Kaknästornet

Josefina

Restauranger
Josefina

JUS

Shopping
JUS

Stockholm TunnelRun Citybanan 2017

Evenemang 25/3

Flippin Burgers

Restauranger
Flippin Burgers

Östermalms saluhall

Restauranger
Östermalms saluhall

Cliff Barnes

Barer & klubbar
Cliff Barnes

H&M

Shopping
H&M