Välkommen till Stockholm!

Personuppgifter och cookies

Personuppgifter
Visit Stockholm har som målsättning att alla personer vars personuppgifter behandlas av oss alltid skall kunna känna sig säkra på att den personliga integriteten respekteras och att hans/hennes personuppgifter behandlas med försiktighet.

Visit Stockholm kommer att följa nationell datalagstiftning gällande insamling och användning av till individer kopplade data (personuppgifter), som exempelvis Personuppgiftslagen.

Personuppgifter, inklusive data såsom namn och adresser, som du lämnar till Visit Stockholm kommer att behandlas både manuellt och av datorer. De personuppgifter du lämnar behandlas i syfte att kunna förse dig med den information och tjänster som du begärt, samt i marknadsföringssyfte och för uppföljning av försäljning/produktutveckling.

Visit Stockholm kan komma att lämna ditt namn, e-postadress och/eller postadress till tredje part som exempelvis paketeringsföretag eller distributörer av våra produkter för att kunna uppfylla ditt önskemål. Dessa förser dig å våra vägnar med den information eller de produkter som du visat intresse för. Lämnade data kan överflyttas till affärspartners såväl inom som utanför EU.

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till, samt rätta till dina personuppgifter. Visit Stockholm kommer att respektera denna rättighet så långt det är möjligt för att kunna uppfylla sina juridiska förpliktelser.


Cookies

Denna webbplats innehåller cookies. Enligt bestämmelser i lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om ifall webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas.

På webbplatsen används cookies för att underlätta tillgängligheten till information och olika funktioner samt för att spara gjorda inställningar. Cookies används även för statistikinsamling i syfte att analysera till exempel vilka sidor som besöks på webbplatsen, för att vi på så sätt ska kunna förbättra servicen till dig som besökare. Om du vill kan du stänga av cookiefunktionen i din webbläsare. Det gör du genom att gå in i säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Det innebär dock att funktionaliteten på sidan kan begränsas.

Reggev hummus

Restauranger

Den monokroma symfonin

Evenemang 27/3 - 28/3

Ulriksdals höstmarknad

Evenemang 6/11

Deep Purple

Evenemang

We Have A Dream - om mod, medmänsklighet och människans rättigheter

Evenemang 5/2

Raija Jokinen på Galleri Hantverket

Evenemang 9/3

Biffy Clyro

Evenemang 8/8

Babette

Restauranger

Stutterheim

Shopping

Peg Parnevik

Evenemang 3/7

Bistro Barbro

Restauranger
Bistro Barbro

Ekstedt

Restauranger
Ekstedt

Skärgårdsmässan

Evenemang 25/5 - 28/5

Luncha i stan

11X Restauranger

5 vinbarer i Stockholm

Hamburger Börs

Barer & klubbar

Red Sightseeing: med buss och båt

Sevärdheter
Red Buses

Millencolin

Evenemang 25/8

Utflykter i omgivningarna

6X Sevärdheter

Glass i stora lass

5X Caféer

Afterworkjazz med The Bandwagon Swing Orchestra

Evenemang 8/6

Mimer loppmarknad Odenplan

Evenemang 6/5

Något gott för alla smaker

4 Restauranger • 1 Shopping

Louie Louie

Caféer
Louie Louie

Söderbokhandeln Hansson & Bruce

Shopping

A.B.Café

Caféer

Kalf & Hansen

Restauranger
Kalf & Hansen

Havet - Konsert med Anders Paulsson och Kammarkören Musikaliska

Evenemang 26/4